School

Schoolreglement

Elke school beschikt over een schoolreglement dat de verhouding tussen schoolbestuur, ouders en leerlingen regelt. Naast het pedagogisch project van de school bevat het belangrijke informatie over de schoolorganisatie en een aantal praktische afspraken.

Hier vindt u het schoolreglement van onze school voor het huidige schooljaar.

Bijlagen:
Bewaar het bestand schoolbrochure 2022-2023.pdfschoolbrochure 2022-2023.pdf[ ]1151 kB

Algemene voorwaarden

Kleuterschool Opdorp is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.
Kom je toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bij voorbaat hartelijk dank!

Tenzij anders wordt aangegeven, is de informatie die je op deze site vindt vrij van rechten. De informatie mag kosteloos, maar mits bronvermelding en enkel voor persoonlijk gebruik, gebruikt worden. Het gebruik en de reproductie van multimedia-informatie (beelden, geluid, softwaretoepassingen, ...) is steeds aan een voorafgaandelijk goedkeuring onderworpen.

Kleuterschool Opdorp behoudt alle intellectuele eigendomsrechten op zijn site. Bepaalde softwaretoepassingen en grafische elementen op de site worden door derden aangeleverd en kunnen door het auteursrecht beschermd worden, waardoor de mogelijkheid tot gebruik en reproductie beperkt wordt en aan de voorafgaande toestemming van de auteur onderworpen wordt.

© Kleuterschool Opdorp   |   Algemene voorwaarden   |   Kalender   |   Contact   |   Privacyverklaring